Clarkenes

Clarkenes on nykyaikaisen moderni virtuaalinen kilpailukeskus, joka järjestää pääasiassa Virtuaalisen ratsastajainliiton alaisia kilpailuja, tulevaisuudessa mahdollisesti muutakin. Tiloja on mahdollista vuokrata omaan käyttöön ja paikalla voi järjestää kilpailujen lisäksi esimerkiksi valmennuksia.

Clarkenes sijaitsee virtuaalisessa Etelä-Suomessa. Clarkenesin tontti on sanallasanoen valtava ja alueelta löytyykin jopa neljä kenttää, kaksi suurta lämmitettyä maneesia sekä laadukas maastoesterata, jota pidetään erinomaisessa kunnossa myös talvella. Maneeseista ja kentiltä löytyvät sekä kouluratsastusaidat että kattava estekalusto, joita huolletaan jatkuvasti.  Clarkenesin alue on omiaan järjestämään jopa monipäiväisiä kilpailuita, sillä paikalta löytyy tilava tallirakennus ja ratsastajien yöpyminen on mahdollistettu lähellä sijaitsevassa hotellissa. Tallin läheisyydessä on myös muutamia hakepohjaisia tarhoja, joihin hevosen voi laittaa jaloittelemaan.

Kilpailukeskuksella työskentelee kisojen aikaan osaavaa henkilökuntaa, johon kuuluvat muunmuassa kaksi eläinlääkäriä, kengittäjä sekä useita tallityöntekijöitä ahkeria sihteereitä, ratamestareita ja heidän avustajiaan unohtamatta. Clarkenesin kilpailukeskuksen omistavat Selina ja Raffol Clarke, Britanniasta Suomeen muuttanut eläkeikää lähentelevä suomalais-brittiläinen pariskunta, jolla sattui olemaan hieman ylimääräistä rahaa ja hevosurheilukeskuksen perustaminen tapahtui lähes sormia napsauttamalla. 

VRL-12320, virtuaalitalli.sp[at]gmail.com

Kilpailukalenteri